BBQ MAGIC KAMBING PERAP

BBQ MAGIC KAMBING PERAP

0 customer reviews
Sold: 0
Vendor: eSenyo

RM55.00

Nak try makan kambing perap ala ala hotel tapi buat kat rumah je, boleh bagitau saya 😊

DEEPAVALI SPECIAL

Kambing perap 1.2kg RM55

KAMBING PERAP  DELIVER TRUE FOOD DELIVERY SERVICE

Availability: 100 in stock

Report Abuse

hai sis 😁

 

Sorry kacau, saja la nak share pasal kambing perap Mamasab Bakery ni

 

Daging dia lembut ya ampunn. Beza tau daging lamb dengan daging mutton. Daging lamb lagi lembut ye. Pastu kita perap pulak dengan lebih 20+ rempah special. Memang sangat berempah, juicy, lembut dan terbaik la kambing perap Mamasab. Masak pun tak sampai 10 minit dah siap 😋

 

Nak try makan kambing perap ala ala hotel tapi buat kat rumah je, boleh bagitau saya 😊

 

Kambing perap 1.2kg RM55

KAMBING PERAP  DELIVER TRUE FOOD DELIVERY SERVICE

 

Weight 1.6 kg
Dimensions 20 × 20 × 8 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BBQ MAGIC KAMBING PERAP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product Enquiry